Znamení Blíženci kameny

Drahé kameny Blíženec

Blíženci znamení

Blíženci jsou znamení, které je známé svým rozumem a komunikačními schopnostmi. Jsou velmi společenští, mají rádi být v centru pozornosti a jsou to vynikající vypravěči mající skvělou schopnost bavit lidi okolo sebe. Blíženci jsou také velmi tolerantní a dokážou zaujmout objektivní názor. Mají skvělou schopnost vidět věci z různých úhlů a chápat a respektovat různé názory a postoje. Blíženci jsou impulzivní a spontánní, protože mají rádi změny a neustále hledají nové zážitky. Jsou to lidé, kteří se snadno začnou nudit a potřebují neustálou stimulaci, aby se cítili živí a naplnění. Jedná se o velmi energetické znamení, které dokáže nabíjet lidi kolem sebe pozitivní energií. Mezi harmonizující náramky z drahých kamenů pro Blížence patří například:

Blíženci mohou mít tendenci být přehnaně optimističtí a nevidět potenciální rizika. Jsou to lidé, kteří se obvykle zaměřují na pozitivní stránky věcí a nechtějí si kazit náladu negativními myšlenkami. Tento druh chování však může být nebezpečný, protože může vést k podcenění rizik a následné ztrátě peněz nebo času. Život Blíženců může díky jejich nestálosti připomínat horskou dráhu plnou náhlých vzestupů a pádů. Blíženci mohou být jejich okolím, díky své nestálosti, označeni za nespolehlivé. Jsou také náchylní k častým náladovým výkyvům a mohou mít obtíže s udržením emocionální rovnováhy.

Základní kameny pro Blížence přiřazené podle data narození:

  1. Turmalín se používá k ochraně Blíženců před negativní energií a navíc přináší do jejich života pozitivitu. Tento kámen jim pomůže k ochraně před negativními energiemi a emocemi, jako jsou například hněv, závist a strach.
  2. Chalcedon podporuje Blížencovu zvídavost. Tento kámen může pomoci Blížencům otevřít své mysl a rozvíjet své vědomosti a znalosti.
  3. Mechový achát má schopnost balancovat dvě polarity Blížence do stavu harmonie. Mechový achát může pomoci Blížencům najít rovnováhu a podpořit je v tom, aby dokázali své různorodé vlastnosti sladit a využít v maximální možné míře.

Účinky jednotlivých kamenů na Blížence:

Tygří oko má schopnost podpořit Blížence v jejich snaze odprostit se od vnějších vlivů a soustředit se na to, co je pro ně skutečně důležité. Tento kámen podporuje pocit vlastní hodnoty a může pomoci Blížencům překonat strach a pochybnosti, které jim brání v dosahování svých cílů.

Modrý apatit může Blížencům pomoci přinést vyjasnění skrytých problémů tím, že prostřednictvím komunikace uvolní myšlenky, které jsou zaseknuté v podvědomí. Modrý apatit může pomoci vyjádřit se jasně a upřímně, aniž by docházelo ke zbytečnému konfliktu.

Safír pomáhá Blížencům zlepšit jejich koncentraci, což jim umožní lépe se soustředit na úkoly a projekty, na kterých pracují. To může vést k vyšší produktivitě a výkonnosti v práci i v osobním životě.

Modrý kyanit pomáhá Blížencům vyjádřit své myšlenky a pocity s větší jasností a v souladu s jejich pravým já. Kyanit může také pomoci Blížencům najít vnitřní klid a mír a zlepšit svou intuici a schopnosti v oblasti duchovního rozvoje.

Akvamarín může pomoci vyřešit konflikty v rámci v komunikace a podpořit porozumění mezi lidmi. Pokud se Blíženci snaží vyjádřit své pocity a emoce, může mu akvamarín pomoci najít ta správná slova.

Blíženci mají tendenci chodit s hlavou v oblacích a být až příliš pozitivní. S tím pomáhají acháty, které je dokáží vrátit zpátky na zem a vnést do jejich životů stabilitu.

Fluorit dodá Blížencům energii ve chvílích, kdy postrádají motivaci. Fluorit může pomoci zlepšit jejich schopnost logicky uvažovat a rozhodovat se s větší jistotou.

Serpentinit pomáhá zlepšit Blížencovu mentální a emocionální stabilitu a předejít tak výkyvům nálad a impulzivnímu chování. Tento kámen také pomáhá Blíženci otevřít své srdce a rozvíjet empatii a soucit k druhým lidem.

Vybírejte náramky a další šperky pro Blížence:

880  s DPH
690  s DPH
1 590  s DPH
1 180  s DPH
+
Není skladem
Novinka
740  s DPH
CELOU NABÍDKU ŠPERKŮ PRO ZNAMENÍ BLÍŽENCI NALEZNETE ZDE