Znamení Beran kameny

Drahé kameny Beran

Beran znamení

Berani jsou proslulí svou vůlí, hrdostí, entuziasmem a odhodláním, což z nich činí vynikající lídry. Jsou to dobrodruzi, kteří jsou ochotni riskovat a vyzkoušet nové výzvy. Díky jejich energii jsou Berani velmi inspirativní pro své okolí a dokážou ostatní motivovat k úspěchu. Právě jejich nadšení pro věc je jednou z jejich nejlepších vlastností, která žene toto znamení kupředu. Beran je dynamické znamení, je neustále v pohybu a každým momentem je dále od místa odkud vyšel. Díky jeho vrozenému charismatu dokáže bez větší námahy přesvědčit ostatní lidi o své pravdě. Mezi harmonizující náramky z drahých kamenů pro Berana patří například:

Berani často jednají spontánně či impulzivně aniž by domýšleli možných následků. Jsou známí svou netrpělivostí a neradi čekají. Mohou také mít sklony k egoismu a sebestřednosti v podobě přehlížení potřeb a pocitů druhých a upřednostňování svých cílů nad vše ostatní. Berani mohou být nesmírně tvrdohlaví, odmítají ustoupit i tehdy, když by to bylo v jejich nejlepším zájmu. Mohou se držet svých názorů a přesvědčení i pokud jsou předloženy důkazy, které je vyvracejí. Nepřiznání chyb jim může bránit v učení se z nich a zpomalovat jejich individuální osobnostní růst.

Základní kameny pro Berana přiřazené podle data narození:

  1. Opál nese v sobě silnou ženskou energii, pomáhá ženám narozeným ve znamení Beran jako štít proti negativní energii.
  2. Rubín zesiluje vnitřní sílu a vášeň tohoto ohnivého znamení. Je to kámen síly a odvahy, který dokáže povzbudit Berany a pomoci jim vytrvat i v těch nejtěžších okamžicích.
  3. Rodochrozit pomáhá zklidnit emocionální neklid typický pro Berany a podporuje jejich duševní růst a rozvoj.

Účinky jednotlivých kamenů na Berana:

Ametyst pomáhá krotit nadměrnou dynamiku a impulzivitu Beranů. Tento kámen jim pomáhá najít vnitřní klid a mír a rozvíjet schopnost uváženého rozhodování.

Tygří oko dodává Beranům sílu a vytrvalost a pokud se cítí ztracení, ukáže jim správnou cestu. S tímto kamenem budou schopni překonat všechny překážky a dosáhnout svých cílů, i když se zdají na první pohled nereálné.

Růženín a jahodový křemen pomáhají Beranovi rozvíjet svou empatii k druhým lidem. Díky těmto kamenům se Beranovi bude snadněji dařit budovat harmonické vztahy a porozumět potřebám svých blízkých.

Pyrit působí silně jako kámen štěstí pro Berany – pomáhá jim najít cestu k prosperitě a úspěchu!

Jaspis obecně působí pozitivně na Berany. Zatímco červený jaspis pomáhá krotit jejich horký temperament a posiluje disciplínu, achátový jaspis je vyloženě uzemňuje. Tím, že podporuje pocit stability a klidu, může achátový jaspis pomoci Beranům se soustředěním.

Iolit dokáže u Beranů podpořit kreativní myšlení a inspiraci. Tento minerál jim může pomoci najít nové způsoby řešení problémů a překonávání překážek.

Sluneční kámen stimuluje u Beranů energii a motivaci, kterou potřebují ke svému úspěchu. Pomůže vždy když Beran ucítí, že se mu „vybíjí baterky“. Kromě toho může tento kámen také pomoci zlepšit sebevědomí a vůdcovské schopnosti Beranů.

Amazonit pomůže Beranům naladit se na jeho klidnou a vyrovnanou energii. Díky jejich sklonům k impulsivnímu jednání tak amazonit přispěje k uváženějšímu rozhodování a celkové duševní harmonii.

Vybírejte náramky a další šperky pro Berana:

CELOU NABÍDKU ŠPERKŮ PRO ZNAMENÍ BERANA NALEZNETE ZDE

Kameny pro berana - video