Znamení Střelec kameny

Drahé kameny Střelec

Znamení Střelec

Lidé narození pod znamením Střelce jsou jako šíp vystřelený z luku, nezadržitelní a odvážní, směřující k novým dobrodružstvím a výzvám, které se před nimi otevírají. Mají rádi být obklopeni lidmi, kteří sdílejí jejich zájem o poznávání nových věcí. Mnohdy jsou to průkopníci, kteří jdou vlastní cestou a nebojí se riskovat. Neustále hledají odpověď, poznání a touží po rozšíření svého vědění. Střelci potřebují být neustále v pohybu, nesnášejí stereotyp a dobře zvládají změny. Mezi harmonizující náramky z drahých kamenů pro Střelce patří například:

Střelci jsou velmi emotivní a mají sklon jednat podle svých pocitů, což může vést k neuváženým rozhodnutím. Proto je pro ně klíčové umět ovládat své emoce a používat je jako vodítko, ale přitom zachovat rozum a uvážlivost. V mezilidských vztazích Střelci potřebují dostatek osobního prostoru a velkou míru svobody, aby mohli plně rozvinout své dobrodružné, nezávislé a společenské jádro. Potřebují partnera/partnerku, který/á rozumí a respektuje jejich potřebě nezávislosti a zároveň jim poskytuje lásku a podporu.

Základní kameny pro Střelce přiřazené podle data narození:

  1. Lapis lazuli silně stimuluje Střelcovu touhu po poznání a zvyšuje sebevědomí.
  2. Sodalit zlepšuje Střelcům intuici a může zlepšit jejich schopnost jasně a efektivně se vyjadřovat.
  3. Safír usměrňuje Střelcovi výkyvy nálad.

Účinky jednotlivých kamenů na Střelce:

Beryl pomůže Střelcům najít štěstí a dobrou náladu ve chvílích, kdy se cítí na dně. Tento minerál má schopnost uklidnit mysl a uvolnit napětí, což může pomoci Střelcům získat lepší perspektivu na situaci a zlepšit jejich.

Ametyst může pomoci Střelcům s nespavostí nastolením duševní rovnováhy.

Černý obsidián a bronzit pomáhají Střelcům najít pevnou půdu pod nohama, uzemnit a utřídit jejich chaotické myšlenky. Tyto kameny také mohou pomoci Střelcům překonat strach z neznámého a podpořit jejich sebevědomí v nejistých situacích.

Pyrit jako kámen štěstí pomáhá Střelcům „trefit svůj cíl“. Pyrit může pomoci Střelcům nalézt motivaci a energii pro dosažení svých cílů a překonání překážek.

Akvamarín pomáhá Střelcům vyjádřit jejich nejlepší myšlenky, které mohou nabídnout světu.

Lepidolit, který je velmi uklidňující přináší rovnováhu do chaotického světa Střelce. Tento kámen může pomoci vyrovnat se s výkyvy nálad a emocionálními stavy.

Topaz posiluje přirozené vlastnosti Střelce, jako je štědrost, optimismus a sebedůvěra.

Vybírejte náramky a další šperky pro Střelce:

880  s DPH
760  s DPH
1 590  s DPH
720  s DPH
New
+
Není skladem
740  s DPH
Sleva!
590  s DPH
Celou nabídku šperků pro znamení střelce naleznete zde