Znamení Štír kameny

Drahé kameny Štír

 

Štír znamení

Štír je znamením, které touží poznat všechna tajemství lidské existence a prozkoumat hloubku života. Díky své extrémně silné vůli jsou Štíři velmi cílevědomí a když si něco stanoví, jdou za svým cílem naplno. Nicméně, jejich touha po moci může být tak silná, že se může vyvinout do extrémních forem, což vede k projevům nedůvěry, žárlivosti, pomstychtivosti a sklony k manipulaci s druhými. Jsou to velmi intuitivní jedinci, kteří dokážou snadno odhadnout záměry ostatních lidí a dokážou velmi dobře rozpoznat manipulativní a lživé situace či pasti. Mezi harmonizující náramky z drahých kamenů pro Štíry patří například:

New
1 090  s DPH
Sleva!
590  s DPH
Sleva!
660  s DPH

Vedeni svými instinkty, dokážou Štíři v pravý čas přijmout správná rozhodnutí. Štíři jsou také velmi věrní a oddaní svým blízkým, což z nich dělá skvělé přátele a partnery. Jejich intenzivní emoce a vášeň se mohou projevit i v jejich vztazích, což může vést k hlubokým a intenzivním citovým propojením. Mohou se ale po narušení duševní rovnováhy projevovat jako nedůvěřiví a žárliví. Celkově mají tendenci být velmi citliví a ohleduplní, ale když mají přijmout pevná rozhodnutí, všechny emoce stranou. Jejich občas přehnaná touha po moci může vést k tomu, že se stanou bezohlednými, zejména pokud se ocitnou v situaci, kdy musí přijmout důležitá rozhodnutí. V těchto momentech se Štíři soustředí na svůj cíl a nechávají své emoce stranou.

Základní kameny pro Štíra přiřazené podle data narození:

  1. Granát udržuje Štírovu smyslnost a zároveň rozvíjí citové vazby. Poskytuje Štírům naději v krizových situacích.
  2. Obsidián uzemňuje Štírovu touhu zahrávat si s nebezpečím a pomáhá mu zůstat věrný jeho instinktům.
  3. Malachit detoxikuje Štírovo srdce a podporuje hojení emocionálních ran. Umožňuje pročistit své pocity a osvobodit se od emocionálního zatížení, což vede k lepšímu projevu Štírovo pravého já a vyrovnání se s jeho vnitřními konflikty.

Účinky jednotlivých kamenů na Štíra:

Chryzokol pomáhá Štírům otevřít se ostatním, překonat životní překážky a zazářit.

Fluorit je pro Štíra prospěšný, protože mu umožňuje osvobodit se od starých a nefunkčních vzorců myšlení a chování a otevřít se novým možnostem. Pomáhá mu vidět svět s jasnější perspektivou a zlepšuje jeho schopnost logicky uvažovat.

Akvamarín pomáhá Štírům zvládat silné a intenzivní emoce, které mohou být uvnitř nich skryty. Tento kámen také podporuje proces odpouštění a pomáhá Štírům budovat důvěru v sebe i v ostatní.

Kunzit může rozehřát Štírovo srdce láskou i přes tajemné zátěže, které ho tíží. Pomáhá odstraňovat emocionální bloky a otevírat srdce pro nové zážitky a lásku.

Rodochrozit zase podporuje sebevědomí a sebeúctu, což může být pro Štíry velmi důležité, protože tento znamení může mít sklony k sebepodceňování a kritice sama sebe.

Chrysopras pomáhá citlivým jedincům tohoto znamení naučit se odpouštět a podporuje zpracování špatných zkušeností. Tento kámen také přináší klid a uklidňuje mysl, což může být pro Štíry velmi užitečné, zejména v období, kdy jsou pod velkým stresem.

Rubín je kámen, který může posílit vášeň a energii Štírů a pomoci jim dosáhnout svých cílů s pevným odhodláním. Může také přispět ke zvýšení sebedůvěry a sebevědomí u Štírů, což jim umožní plnit své ambice a sny.

Záhněda, neboli kouřový křemen, může pomoci Štírům překonat pocity strachu, úzkosti a deprese. S nově nabytým sebevědomím poté pomůže Štírům porazit jejich vnitřní démony a překonat překážky, které se jim staví do cesty.

Vybírejte náramky a další šperky pro Štíra:

Sleva!
570  s DPH
1 290  s DPH
Sleva!
30% !
980  s DPH
930  s DPH
880  s DPH
+
Není skladem
1 490  s DPH
1 290  s DPH
CELOU NABÍDKU ŠPERKŮ PRO ZNAMENÍ ŠTÍRA NALEZNETE ZDE