Znamení Ryby kameny

Drahé kameny Ryby

Ryby znamení

Ryby jsou znamení snů a romantiky! Osoby narozené pod tímto znamením jsou fascinující svým soucitným, laskavým a duchovním přístupem k životu. Avšak, jejich největší dar může být také jejich prokletím, protože Ryby často nesou tíhu světa na svých bedrech. Mají tak vysokou úroveň empatie, že si berejí problémy druhých na sebe. Mezi harmonizující náramky z drahých kamenů pro Ryby patří například:

Ryby jsou spolehlivé, loajální a oddané. Nebojí se poskytnout pomocnou ruku, kdykoli to jejich přátelé potřebují! Avšak, mohou být také trochu temperamentní, agresivní nebo příliš emocionálně citlivé. Ryby mají tendenci vyhýbat se konfliktům. Jejich přirozené kouzlo a klidná povaha jim pak pomáhají proplout životem, aniž by kolem sebe vyvolávaly rozruch.|

Základní kameny pro Ryby přiřazené podle data narození:

  1. Akvamarín chrání emocionální rovnováhu Ryb a poskytuje jim uklidňující energii.
  2. Moldavit odvrací pozornost Ryb od materialismu.
  3. Kunzit nastoluje rovnováhu mezi emocemi a fyzickým tělem.

Účinky jednotlivých kamenů na Ryby:

Acháty pomáhají Rybám udržet se v přítomnosti a neztrácet se v minulosti nebo v budoucnosti. Acháty jsou zejména pro Ryby, které se potýkají s nerozhodností nebo jim v životě chybí směr.

Fluorit pomáhá Rybám odtrhnout se od neustálého snění a také se soustředit na realitu, nebo dokonce i v kombinaci s jinými kameny, přenést sny do reality.

Safír pomáhá Rybám odprostit se od zmatků a iluzí, které mohou provázet jejich existenci,

Morganit může pomoci Rybám vymanit se psychicky z role oběti a převzít kontrolu nad svým životem. Je známo, že podporuje sebelásku a sebepřijetí a povzbuzuje Ryby, aby přijaly své silné i slabé stránky.

Lepidolit velmi prospěšný pro Ryby díky jeho uklidňující energii.

Tyrkys uklidňuje kolísavé nálady Ryb a pomáhá jim v životě převzít otěže.

Ametyst je pro Ryby skvělý kámen, protože podporuje jejich duchovní růst a posiluje intuici. Posílením intuice mohou Ryby více důvěřovat svému vnitřnímu hlasu a činit lepší rozhodnutí pro sebe i své okolí.

Vybírejte náramky a další šperky pro Ryby:

760  s DPH
+
Není skladem
Sleva!
1 590  s DPH
720  s DPH
Sleva!
570  s DPH
740  s DPH
Novinka
Celou nabídku šperků pro znamení ryby naleznete zde