Znamení Lev kameny

Drahé kameny Lev

Lev znamení

Lev – znamení plné energie a síly. S nezničitelným sebevědomím se stává přirozeným vládcem, jenž kolem sebe šíří radost a lásku. Dokáže se postavit tváří v tvář výzvám s pozitivním přístupem a odvahou. Lev se nikdy nevzdává své pýchy a nerad se podřizuje vůli jiných. Svoji vnitřní sílu ideálně Lvi využívají k tomu, aby inspirovali druhé a motivovali je k větším věcem. Když Lvovi vstoupíte do cesty, pocítíte okamžitě jeho přítomnost a jeho energii. Mezi harmonizující náramky z drahých kamenů pro Lva patří například:

Sleva!
790  s DPH
1 590  s DPH

Lev dokáže oslnit svým charismatem, autoritou a vůdcovstvím, což jsou vlastnosti, které mu přináší v životě úspěch. Nicméně, někdy může Lvova pýcha a sebevědomí zapříčinit aroganci a nedostatek empatie vůči druhým. Může být tvrdohlavý a neochotný ustoupit, což může vést k konfliktům s ostatními. Lvi také potřebují dostatek pozornosti a pokud nejsou patřičně oceněni za své úsilí, mohou se cítit emocionálně zraněni.

Základní kameny pro Lva přiřazené podle data narození:

  1. Chrysoberyl pomáhá lvům být tolerantnějšími vůči jejich okolí.
  2. Topaz je pro Lva skvělý talisman štěstí a pro přitáhnutí nových příležitostí. Díky Topazu se Lvi stávají odvážnějšími a rozhodnějšími, což jim může přinést úspěchy v kariéře i v osobním životě.
  3. Citrín přináší světlo do temných zákoutí duše Lva. Pomáhá zlepšit náladu Lvům, kteří mohou být náchylní k depresi.

Účinky jednotlivých kamenů na Lva:

Sluneční kámen dobíjí tělo Lva sluneční energií. Jako ohnivé znamení jsou Lvi přirozeně přitahováni živou energií slunečního kamene.

Granát pomůže Lvu zlepšit a harmonizovat vztahy s těmi nejbližšími. Lvi jsou známí pro svůj entuziasmus a energie granátu jej může ještě více podpořit.

Tygří oko jaspis „Dračí krev“ jsou nápomocné Lvovi při překonávání těžkých životních překážek a pomáhají mu obnovit statečnost a sebedůvěru. Díky těmto kamenům se Lvi mohou cítit sebejistěji v každé společenské interakci a dokážou tak navázat nové mezilidské vztahy.

Kunzit a rodochrozit učí Lva štědrosti, pokoře, poddajnosti a posiluje jeho schopnost milovat. Také poskytují větší emocionální stabilitu, což pomáhá regulovat náladové a emocionální výkyvy Lvů.

Rubin podporuje u Lva energii a vitalitu, pomáhá mu při zvládání výzev a podporuje ho v jeho osobním růstu. Tento kámen zároveň zažehává vášeň a kreativitu.

Pietersit dokáže pomoci Lvovi rozptýlit negativní emoce, jako jsou nejistota a pochybnosti o sobě samém, a nahradit je pocitem vnitřní síly a odolnosti. Tím mu pomáhá lépe se soustředit na své cíle a plnit své ambice.

Vybírejte náramky a další šperky pro Lva:

1 390  s DPH
Sleva!
660  s DPH
Sleva!
690  s DPH
1 290  s DPH
AKCE 2+1 zdarma!
+
Není skladem
3 580  s DPH
CELOU NABÍDKU ŠPERKŮ PRO ZNAMENÍ LVA NALEZNETE ZDE