Pravé přírodní krystaly nám mohou přinést do života spoustu nových pocitů a významů, mohou se stát nositeli našich hodnot, přání či tužeb a mohou se dokonce proměnit v naše osobní amulety a talismany pro štěstí.

Náhrdelníky s krystaly pro ženy

Pro ni – Harmonie krásy a klidu

Naše kolekce pro ženy oslavuje jemnou sílu a intuitivní grácii ženskosti. Obklopte se unikátními energiemi pečlivě vybraných náhrdelníků z minerálů, které jsou navrženy tak, aby obohatily Vaši duši a podpořily Vaši životní cestu.

Náhrdelníky s krystaly pro muže

Pro něj – Esence síly a ochrany

Naše kolekce náhrdelníků s krystaly pro muže obsahuje přírodní kameny navržené tak, aby rezonovaly s mužským duchem:

  • Náhrdelník s krystalem – Obsidián: Obklopte se ochrannou energií obsidiánu. Tento silný kámen, známý pro své uzemňující vlastnosti, odpuzuje negativitu a uvolňuje cestu pro osobní růst.
  • Náhrdelník s krystalem – Nefrit: Nastolte rovnováhu s nefritem. Kámen harmonie a obnovy, nefrit podporuje emoční pohodu a přináší pocit klidu a vitality do Vašeho života.
  • Náhrdelník s krystalem – Křišťál: Rozjasněte svou cestu s křišťálem. Tento přírodní minerál zesiluje energii, myšlenky a dokonce i účinky ostatních kamenů. Zlepšujte koncentraci a vnitřní harmonii.
  • Náhrdelník s krystalem – Labradorit: Vydejte se na cestu transformace s labradoritem, kamenem polární záře. Je to, jako byste nosili kousek noční oblohy, zářící příslibem dobrodružství a sebepoznání.
Sleva!
Original price was: 1 690 Kč.Current price is: 1 490 Kč. s DPH

Krystaly na krk jsou broušeny do šestihranných útvarů, protože šest stěn reprezentuje našich šest čaker, sedmou korunní čakru, v níž sídlí naše intuice, pak představuje samotný vrchol, chceme-li hrot, krystalu. Nicméně z hlediska čaker je určitě nejdůležitější volba samotného kamene, který působí na čakru, jenž chcete podpořit. Náhrdelníky a přívěsky na krk s šestihranným minerálem dokáží zesilovat naši vnitřní sílu a energii a mají také pozitivní vliv na naši koncentraci a celkovou chuť do života.

Přívěsky z drahých kamenů a přívěsky z minerálů mohou také sloužit jako osobní amulet, pokud do nich vložíme vlastní záměr. Někdy není snadné vybrat pro sebe či své blízké ten správný minerál na krk. Řídit se můžete podle mnohých doporučení, ale také vlastní intuicí. Některé kameny se pojí s konkrétními znameními zvěrokruhu, jiné zase dokáží otevírat naše čakry a harmonizovat je. Kameny na krk dělíme také na aktivní, která v nás probouzí život, energii a vitalitu, a neaktivní, která mají opačný uklidňující a relaxační vliv.

AKCE 2+1 zdarma!
3 990  s DPH
Sleva!
Original price was: 970 Kč.Current price is: 790 Kč. s DPH

Až budete vybírat svůj vlastní přívěšek s kamenem, zamyslete se proto nejprve nad tím, co by vám měl do života přinést. Ještě než amulet poprvé pověsíte na krk, vložte do něj svůj osobní význam či přání.

Celou nabídku náhrdelníků naleznete zde!